Home - Nieuws - TEAM | Dank aan Lilian voor interim-werk voor DUFAS
23 juni 2021

TEAM | Dank aan Lilian voor interim-werk voor DUFAS

Afgelopen maanden heeft Lilian Wieringa het DUFAS-team tijdelijk versterkt als manager regulatory affairs. Hierbij voegde zij veel waarde toe op onder andere de Wwft, de Europese btw-consultatie, de UBO-registratie voor FGR's en de consultatie over 'fiscaal kwalificatiebeleid rechtsvormen'. Vanaf september wordt de functie weer vervuld, waarvoor we momenteel bezig zijn met de werving. We stelden Lilian 3 vragen over hoe zij de afgelopen maanden ervaren heeft.

Hoe kijk jij terug op de afgelopen maanden?

“Met ontzettend veel plezier heb ik me de afgelopen maanden mogen inzetten voor de leden van DUFAS! Ik heb kennisgemaakt met een enthousiaste club mensen die graag de krachten bundelt voor een gezamenlijk doel. We hebben reacties op consultaties opgesteld, overlegd over strategieën, kennis en ervaringen gedeeld, contacten gelegd... Het was mooi om te zien hoe goed deze vereniging werkt.”

Hoe heb je de cultuur ervaren?

“Ook was het fijn werken met het DUFAS-team zelf: Iris, Randy, Minke, Maurits, Muriel, Stephanie, Emilie, Vanessa en Pieter. Een warm bad! Door de Corona-maatregelen ging alles via Teams, maar met de camera aan en een leuke achtergrond erbij had je toch het gevoel dat we bijeen waren.”

Wat wordt jouw volgende stap?

“Ik ben freelance jurist en vlieg in en uit voor opdrachten. Nu eerst de zomervakantie en dan naar een volgende klus. Ik dank iedereen voor de fijne samenwerking en wij zien elkaar ongetwijfeld weer!”
 

Misschien vind je dit ook interessant

DUFAS krijgt grotere rol in Europa

Nieuws | 29 september 2021
Randy Pattiselanno is benoemd als voorzitter van EFAMA’s Distribution & Client Disclosure Standing Committee. Er staan voor de aankomende periode belangrijke dossiers op de planning zoals de Retail Investment Strategy, PRIIPs-KID en een mogelijk Europees provisieverbod.

Commissievoorzitters, welkom!

Nieuws | 15 september 2021
Als voorzitter van onze Fiscale Commissie heeft Mark Steinbusch (Robeco) de weg vrijgemaakt om ook de andere commissies voor te laten zitten door DUFAS-leden. Deze zomer deden we hiervoor een oproep. Met trots maken we vandaag bekend wie zijn benoemd.

TEAM | Even voorstellen: Stephen Ivan aan den Toorn en Trudy Winnemuller

Nieuws | 01 september 2021
Aankomende maanden versterken Stephen Ivan aan den Toorn (roepnaam: Ivan) en Trudy Winnemuller het DUFAS-team. Ivan gaat aan de slag als policy advisor sustainability en Trudy als manager regulatory affairs. Beiden nemen een berg aan kennis en ervaring mee.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties