Home - Nieuws - VERKIEZINGSDEBATTEN | Naar veerkrachtig & duurzaam herstel
17 februari 2021

VERKIEZINGSDEBATTEN | Naar veerkrachtig & duurzaam herstel

Nederland mag op 17 maart zijn stem laten horen. Een stem die belangrijker is dan ooit. Straks bepaalt namelijk een nieuwe regering hoe Nederland op een sterke en duurzame manier uit de crisis kan komen. Om belangrijke onderwerpen uit onze sector met onze leden te bespreken, houden we twee online verkiezingsdebatten op 2 en 11 maart.

Ik meld mij aan

Online financiële verkiezingsdebatten

DUFAS organiseert samen met de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP), Adfiz en het Verbond van Verzekeraars twee online verkiezingsdebatten. Vanuit Nieuwspoort blikken wij onder leiding van moderator Anouschka Laheij coronaproof vooruit op een nieuw politiek tijdperk met o.a. Henk Nijboer (PvdA), Mahir Alkaya (Socialistische Partij), Aukje de Vries (VVD), Laura Vissenberg (GroenLinks), Joost Sneller (D66) en Evert-Jan Slootweg (CDA). De Kamerleden zijn verspreid over beide dagen aanwezig. Beide debatten duren van 11.00 tot 12.30 uur en zijn volledig online te volgen.

Wat gaan we bespreken?

Hoe zien politieke partijen een duurzaam herstel voor zich? En welke rol kan en wil de financiële sector hierbij spelen? Dit zijn de belangrijkste vragen. Tijdens het eerste debat op 2 maart staan we stil bij het thema ‘Veerkrachtig uit de crisis’. En op 11 maart staat ‘Duurzaamheid en de rol van de financiële sector’ centraal. Wij bespreken dit graag samen met je en horen graag hoe je hierover denkt.

Wil je meedoen aan één of beide debatten?

Je kunt je nog aanmelden voor de online verkiezingsdebatten via het registratieformulier.

Meer informatie

Een paar dagen voor de debatten ontvang je het programma, de link naar de livestream en overige relevante informatie.
 

Misschien vind je dit ook interessant

EFAMA-rapport: the European asset management industry in facts & figures

Nieuws | 10 januari 2023
In december publiceerde EFAMA, de Europese belangenbehartiger voor assetmanagers, haar 14e editie van het Asset Management Report: Asset Management in Europe, an overview of the asset management industry.

TEAM | Samenwerking met de andere koepels op Klimaatcommitment

Nieuws | 06 januari 2023
Maurits Heldring, consultant climate change & sustainability bij DUFAS, ondersteunde het team weer een jaar op het gebied van het Klimaatcommitment. Hoe heeft hij het afgelopen jaar ervaren? En wat zijn voor hem de belangrijkste onderwerpen voor 2023?

TEAM | Duurzaamheid bij DUFAS

Nieuws | 29 december 2022
Sinds 1 maart 2022 versterkt Ivan aan den Toorn ons team als policy advisor sustainability. Inmiddels heeft hij al veel voor DUFAS gedaan en betekent op het gebied van duurzaamheid. Hoe heeft hij de afgelopen maanden ervaren? En wat zijn zijn belangrijkste onderwerpen voor 2023?

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties