Home - Nieuws - Commissievoorzitters, welkom!
15 september 2021

Commissievoorzitters, welkom!

Als voorzitter van onze Fiscale Commissie heeft Mark Steinbusch (Robeco) de weg vrijgemaakt om ook de andere commissies voor te laten zitten door DUFAS-leden. Deze zomer deden we hiervoor een oproep. Met trots maken we vandaag bekend wie zijn benoemd.

Fund Regulation Committee: Iris Dingemans (Simmons & Simmons)

"Ik vind het ontzettend leuk om ook in een andere hoedanigheid de belangen van de gehele sector te behartigen. In teams en onderhandelingen heb ik vaak een verbindende rol die goed past als commissievoorzitter." - Iris Dingemans, partner bij Simmons & Simmons

Distribution and Client Disclosure Committee: Felicia Canté (Van Lanschot Kempen)

"Ik kijk er erg naar uit om als voorzitter mijn bijdrage te leveren aan de DCD-committee. Wij hebben als Van Lanschot Kempen erg veel aan de DUFAS-commissies en ik doe daarom graag iets terug." - Felicia Canté, legal counsel bij Van Lanschot Kempen

Sustainability Committee: Gerard Moerman (Aegon Asset Management)

"Al van jongs af aan, ben ik me bewust van mijn footprint en ben ik voorstander van duurzame ontwikkelingen. Het hele ecosysteem in onze sector heeft elkaar nodig om verder te komen. Als voorzitter van de Sustainability Committee zet ik me daar graag voor in." - Gerard Moerman, head of fiduciary services & investment solutions bij Aegon Asset Management

Bekijk al onze commissies

Benoeming

De commissievoorzitters zijn benoemd door een gezamenlijk besluit van de algemeen directeur, voorzitter en vicevoorzitter van DUFAS.

Over onze commissies en expertgroepen

In onze commissies en expertgroepen delen we kennis, wisselen we ervaringen uit en bereiden we onze lobby voor. Denk bijvoorbeeld aan reacties op (Europese) wetgevingsconsultaties. De commissies bestaan uit leden en eigen medewerkers van DUFAS.

Misschien vind je dit ook interessant

Succes in aanpassing UBO-registratie voor FGR's

Nieuws | 03 mei 2022
DUFAS heeft in de afgelopen maanden zeer actief contact gehad met het ministerie van Financiën om in de laatste fase van de wetgeving voor de registratie van uiteindelijk belanghebbenden (UBO's) van trusts en soortgelijke juridische constructies nog aanpassingen te doen.

TEAM | Even voorstellen: Lily Ho

Nieuws | 05 april 2022
Aankomende maanden versterkt Lily Ho het DUFAS-team tijdelijk als manager regulatory affairs. Met ruim 15 jaar werkervaring in de financiële sector neemt Lily een berg aan kennis en ervaring met zich. Om haar beter te leren kennen stelden we Lily een paar vragen.

Nieuwe collega komt vast in dienst

Nieuws | 12 januari 2022
We zijn verheugd te melden dat Ivan aan den Toorn vanaf 1 maart ons team vast komt versterken als policy advisor sustainability. Tot die tijd vervangt Peiyao Liu, duurzaamheidsexpert bij KPMG, Ivans functie.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties