Home - Nieuws - Karin van Baardwijk treedt toe tot DUFAS-bestuur
12 januari 2022

Karin van Baardwijk treedt toe tot DUFAS-bestuur

In januari is Karin van Baardwijk, CEO van Robeco, toegetreden tot het bestuur van DUFAS. Ze neemt de CEO-positie bij Robeco over van Gilbert Van Hassel en daarmee ook de positie in ons bestuur. We zijn Van Hassel erg dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol bij ORIX Group in de USA. Robeco is een van de oprichtende partijen van DUFAS en levert sinds 2003 een actieve bijdrage in het bestuur en aan verschillende commissies en expertgroepen. Ook zijn we blij verheugd om Van Baardwijk te verwelkomen in ons bestuur.

Karin van Baardwijk

Karin van Baardwijk is vanaf 1 januari 2022 CEO van Robeco, waar ze een lange staat van dienst heeft. In 2006 begon ze bij Robeco en vervulde ze verschillende senior management-posities, waaronder Head of Operational Risk Management en Chief Information Officer. Van Baardwijk begon haar carrière in de financiële dienstverlening bij Atos Consulting in 2004. Daarvoor studeerde ze Economie en Rechten aan de Universiteit van Utrecht.

"Als vermogensbeheerder, opgericht ruim 90 jaar geleden in Nederland, leveren we graag een actieve bijdrage en delen we onze visie en kennis om tot gezamenlijke standpunten en posities als sector te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het delen van onze ervaring en expertise op het gebied van duurzaamheid in combinatie met beleggen", zegt Van Baardwijk over het toetreden tot het DUFAS-bestuur.

Nieuwe samenstelling bestuur

Het bestuur van DUFAS bestaat, met ingang van 1 januari 2022, uit de volgende personen:

Meer informatie

Op onze bestuurspagina vind je altijd een up-to-date overzicht van onze bestuursleden.
 

Misschien vind je dit ook interessant

Barbara Bakker treedt toe tot DUFAS-bestuur

Nieuws | 28 oktober 2021
Bas NieuweWeme, global CEO van Aegon Asset Management, heeft met instemming van het bestuur zijn bestuurszetel aan Barbara Bakker, CEO van Aegon Asset Management Nederland, overgedragen.

DUFAS | Publicatie jaarverslag 2020

Nieuws | 23 juni 2021
Op 23 juni publiceerde DUFAS haar jaarverslag over 2020 dat tijdens de ALV vastgesteld is. We blikken terug op een bijzonder en angstig jaar met gelukkig ook genoeg goed nieuws.

Erik van Houwelingen (CEO Kempen) in bestuur DUFAS

Nieuws | 23 juni 2021
Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering op 22 juni heeft DUFAS de samenstelling van haar bestuur opnieuw bepaald.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties