Home - Nieuws - Nieuwe collega komt vast in dienst
12 januari 2022

Nieuwe collega komt vast in dienst

We zijn verheugd te melden dat Ivan aan den Toorn vanaf 1 maart ons team vast komt versterken als policy advisor sustainability. Tot die tijd vervangt Peiyao Liu, duurzaamheidsexpert bij KPMG, Ivans functie. Ook zijn we met Fijtsia van Pelt, onze manager taks and regulatory affairs, overeengekomen dat zij DUFAS gaat verlaten. In januari starten we met de werving voor de vaste invulling van deze functie.

Vaste invulling functie policy advisor sustainability

Goed nieuws: het DUFAS-team breidt uit met een nieuwe vaste medewerker. Vanaf 1 maart komt Ivan aan den Toorn in dienst als policy advisor sustainability. Veel van jullie hebben Ivan al leren kennen door zijn tijdelijke bijdrage aan ons team vanuit KPMG. Ivan maakt aankomende 2 maanden nog een opdracht af bij KPMG.

Nieuw teamlid: Peiyoa Liu (KPMG)

Tot die tijd neemt Peiyao Liu van KPMG Ivans functie over. Peiyao heeft al een rijke werkervaring op het gebied van duurzaamheidsregelgeving en werkt daarom samen met Randy op verschillende duurzaamheidsdossiers, zoals de Sustainable Finance Disclosure Regulation

Vertrek van Fijtsia van Pelt

Fijtsia van Pelt gaat per 1 april 2022 DUFAS verlaten. In haar werkzaamheden als manager tax and regulatory affairs heeft Fijtsia een goede bijdrage geleverd aan het functioneren van DUFAS en haar leden. We bedanken haar hartelijk voor haar inzet voor de vermogensbeheersector in Nederland. In de periode tot en met 1 april 2022 verricht Fijtsia geen werkzaamheden meer voor DUFAS.

Werving functie regulatory affairs

In januari starten we met de werving voor de invulling van de functie van regulatory affairs. Benieuwd naar het profiel waar we naar zoeken? Dit zetten we binnenkort op onze website. Nu al interesse? Stuur een mail naar Iris van de Looij, algemeen directeur van DUFAS. Totdat de functie vervuld is, nemen Trudy Winnemuller en Lilian Wieringa de werkzaamheden over. 

Meer over ons team

Op onze teampagina vind je een overzicht van het volledige DUFAS-team.
 

Misschien vind je dit ook interessant

TEAM | DUFAS verwelkomt nieuw vast teamlid

Nieuws | 18 januari 2024
Welkom bij het DUFAS-team! Vanaf 15 januari 2024 versterkt Ron Gruijters ons team als manager sustainable finance. DUFAS is blij verheugd om Ron als nieuw vast teamlid te mogen verwelkomen. Door zijn kennis en ervaring is hij een waardevolle toevoeging aan het team.

Our 2023 milestones

Nieuws | 20 december 2023
The DUFAS team wishes you happy holidays and warmest wishes. We would like to take this opportunity to briefly look back at our 2023 milestones. Looking forward to working with you again in 2024!

TEAM | Even voorstellen: Jeroen van Wijngaarden

Nieuws | 15 november 2023
Na zijn eerste weken als algemeen directeur van DUFAS draait Jeroen van Wijngaarden inmiddels op volle toeren mee. Benieuwd naar het nieuwe gezicht achter DUFAS? We stelden Jeroen een paar vragen om hem beter te leren kennen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties